Doi profesori suplinitori din Tennessee, care formează și un cuplu, au fost acuzați de prostituție după ce poliția a finalizat o operațiune sub acoperire.

Prins asupra faptului, unul dintre profesori s-a apărat spunând că a făcut-o de câțiva ani pentru bani și că altfel „ar muri de foame”.

Citește și: Apelul unei profesoare despre comportamentul elevilor în școli: „După 20 de ani de carieră, astăzi am clacat”

Cei doi suplinitori, Ezra Fry, de 22 de ani, și David Acevedo, de 25 de ani, lucrează în școala din Hamilton County. Ei au fost prinși în luna august, în urma uneii operațiuni sub acoperire a poliției americane.

Cum au fost săltați profesorii suplinitori

Polițiștii sub acoperire au intrat pe fir când un ofițer l-a contactat pe Ezra Fry pe „un site web de prostituție ilegală”, dându-se drept un client care vrea să aibă parte de o întâlnire sexuală, potrivit un raport al poliției.

După ce a mers la casa suspectului și a plătit 150 de dolari, polițistul s-a identificat și a reținut cuplul care avea activitate nocturnă ilegală.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fry și Acevedo „au făcut declarații în timpul percheziției și după aceea, spunând că trebuie să facă asta sau vor muri de foame”, potrivit raportului de poliție.

Poliția a descoperit la domiciliul profesorilor și „o cantitate mare de accesorii pentru droguri”, precum și o pușcă de calibru 22, potrivit NY Post.

Fry și Acevedo au primit mai multe citații pentru infracțiuni, inclusiv pentru deținere de droguri, prostituție, promovarea prostituției și deținere ilegală de arme de foc.

Profesoara transgender, alungată din școală

Ezra Fry a fost supusă unor acuzații ale părinților în acest an, când a fost acuzată că este o femeie transgender, lucrând într-o școală primară din sistemul școlii din Hamilton County.

Afirmațiile au apărut după ce o fotografie cu ei stând pe holul unei școli purtând o rochie și părul roz vopsit a devenit virală pe rețelele de socializare. 

„Sunt o persoană non-binară și îmi țin genul departe de locul de muncă”, a spus Fry pentru Chatanooga Times în aprilie.

Colegiul la care lucra i-a transmis lui Fry a doua zi după incidentul din aprilie că a fost primită o solicitare de la părinți prin care i se cerea să nu se mai întoarcă la acea școală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si