Close sidebar
Close sidebar

Doi soti au fost gasiti decedati in apartamentul lor din Sibiu. Care este prima ipoteza luata in calcul

Doua persoane, sot si sotie, in varsta de 80 si 82 de ani, au fost gasite decedate, in stare de putrefactie, in apartamentul lor din Sibiu, cadavrele fiind descoperite de catre pompieri, care au spart usa locuintei.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii ISU au fost solicitati sambata sa intervina pentru deblocarea usii unui apartament de pe strada Hipodromului, iar la fata locului a mers si un echipaj medical.

in locuinta au fost descoperite doua persoane decedate, sot si sotie, in varsta de 80 si 82 de ani, cadavrele fiind in stare de putrefactie.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Din spusele vecinilor, femeia ar fi fost paralizata.

Potrivit Politiei Sibiu, cauza decesului va fi stabilita in urma necropsiei si a fost deschis dosar penal privind infractiunea de ucidere din culpa, in acest moment neexistand suspiciuni ca ar fi fost victimele unei infractiuni savarsite cu violenta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI