Din primele date furnizate de IPJ Buzău, în timp ce ar fi încercat să iasă în DN2E85 dintr-o staţie de alimentare combustibil de la ieşirea din Râmnicu Sărat către Focşani, cu intenţia de a vira stânga către Vrancea, şoferul maşinii cu număr de Brăila, în vârstă de 47, de ani nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autocar condus pe drumul european din direcţia Vrancea-Buzău de un bprbat din /suceava, de 37 de ani.

Citeste si: VIDEO| Numărătoare inversă pentru Brexit. Câți români rămân în Regatul Unit după 31 ianuarie

Citeste si: Vulpița din Vaslui amenințată de soț. Viorel mesaj dur către Tzancă Uraganul după vestea că Veronica va pleca în Germania: „Îi dau una de îi sare uraganul din cap!”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus din China a depăşit 8.100 la nivel mondial, fiind peste numărul cazurilor din epidemia SARS

Accidentul s-a soldat cu decesul brăileanului şi al soţiei acestuia, care avea 42 de ani.

Din autocarul în care se aflau opt pasageri nu a fost nimeni rănit. Oamenii au fost preluaţi de un alt mijloc de transport şi şi-au continuat drumul.

Autocarul implicat în accident făcea curse între Suceava şi Bucureşti.

Va fi deschis un dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si