În Brăila, doi tineri de 18 ani, au terminat plimbarea de seară cu mașina în Dunăre. Manevra șoferului de a da cu spatele nu a ieșit cum cei doi plănuiau.

Cu mașina în Dunăre

Doi tineri au căzut cu mașina în Dunăre, la Brăila. Incidentul s-a petrecut seara trecută, în jurul orei 21:00. Cei doi se aflau cu mașina staționată pe Faleza Dunării, moment în care, în urma unei manevre nereușite de a da cu spatele, au ajuns în apa Dunării.

În mașină se aflau doi tineri de 18 ani. Potrivit primelor informații, cel care se afla la volan la momentul incidentului nu era posesor al unui permis de conducere. Tânărul s-ar fi urcat la volan după ce a primit acordul celuilalt tânăr, care este, de altfel, posesorul autoturismului.

Din fericire, niciunul dintre tineri nu a fost rănit. Pagubele incidentului sunt doar de ordin material.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"În această seară, 5 ianuarie a.c., in jurul orei 21:00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o mașină ce era staționată pe Faleza Dunării ar fi căzut în apă. Din primele date, s-a constatat faptul că unul dintre tineri, cu acordul prietenului său, s-ar fi urcat la volanul mașinii acestuia, moment în care a efectuat manevra de mers cu spatele, căzând cu mașina în apă.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul care s-a urcat la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Citește și: Un autobuz românesc a fost implicat într-un accident rutier, la Ruse. Zece persoane au fost rănite în urma impactului

masina care se scufununda

Doi tineri au ajuns cu mașina în Dunăre

[Sursa foto: istockphotos]

Polițiștii ajunși la fața locului i-au testat pe cei doi cu aparatul etilotest.

Rezultatul a indicat valoarea 0 în cazul ambilor tineri.

Autoritățile continuă cercetările. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea autoturismul unei persoane care nu deține permis de conducere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si