Close sidebar
Close sidebar

Doi tineri britanici au ramas terifiati cand au vazut ce era in salata pe care au comandat-o la un restaurant: "Erau vii!"

Un cuplu britanic a avut parte de un mic dejun bizar in Cambodgia. Cei doi au cerut o salada cruda. Intr-adevar, au primit ce au cerut, doar ca pana si crevetii din salata erau vii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul a inregistrat momentul si a povestit ce s-a intamplat pe o retea de socializare: „Eu am cerut porc si orez, iar Stef, sotia mea, a luat o sala de cruditati cu creveti. Prima data, am crezut ca sunt negatiti, dar de fapt, erau vii! De indata ce am ridicat capacul, au inceput sa se plimbe pe masa”, a povestit barbatul, potrivit Daily Mail.

„Crevetii dansatori”, asa cum sunt numiti, sunt considerati o delicatesa in anumite parti din sud-estul Asiei, socand turistii occidentali ani la rand.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Nu pot sa cred ca oamenii ii mananca asa! Au sarit pur si simplu pe masa”, a scris alt turist.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI