"Ne dorim patru copii. Trei fete si un baiat" a declarat Michael, tanarul in varsta de 25 de ani care isi doreste o familie alaturi de logodnica lui, Taylor.
"Nu este greu sa ai un copil. Stiu ca toata lumea spune ca implica o munca grea, dar eu cred ca este vorba despre dragoste si compasiune pe care le simti pentru copilul tau", mai spune taarul.
Desi cei doi au fost incurajati de familie sa aiba o relatie, acum parintii acestora sunt ingrijorati de faptul ca cei doi isi doresc sa aiba un copil.
"Taylor si Michael vor sa se casatoreasca si sa aiba copii. Asta ma ingrojoreaza foarte tare", a declarat mama lui Taylor.
Ambele familii si-au incurajat copiii sa creada in visele lor si sa traiasca independent, dar acum se tem ca cei doi isi doresc niste lucruri care nu se pot concretiza.
Ar fi foarte greu sa aiba un copil, in conditiile in care ambii au sindromul Down, nu pot avea o slujba, nu conduc o masina si nu inteleg temele la matematica, spun parintii acestora.
Cu toate acestea, cuplul pare hotarat sa se casatoreasca si sa devina parinti.
Sansele ca doi oameni cu sindrom Down sa aduca pe lume un copil sunt mici. Daca acest lucru s-a intampla, exita 50% sanse ca noul-nascut sa mosteneasca boala parintilor, scrie Daily Mail.

"Ne dorim patru copii. Trei fete si un baiat" a declarat Michael, tanarul in varsta de 25 de ani care isi doreste o familie alaturi de logodnica lui, Taylor. "Nu este greu sa ai un copil. Stiu ca toata lumea spune ca implica o munca grea, dar eu cred ca este vorba despre dragoste si compasiune pe care le simti pentru copilul tau", mai spune tanarul.

Desi cei doi au fost incurajati de familie sa aiba o relatie, acum parintii acestora sunt ingrijorati de faptul ca tinerii isi doresc sa aiba un copil. "Taylor si Michael vor sa se casatoreasca si sa aiba copii. Asta ma ingrojoreaza foarte tare", a declarat mama lui Taylor. Ambele familii si-au incurajat copiii sa creada in visele lor si sa traiasca independent, dar acum se tem ca cei doi isi doresc niste lucruri care nu se pot concretiza.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

"Ar fi foarte greu sa aiba un copil, in conditiile in care ambii au sindromul Down, nu pot avea o slujba, nu conduc o masina si nu inteleg temele la matematica", spun parintii acestora. Cu toate astea, cuplul pare hotarat sa se casatoreasca si sa devina parinti.

Sansele ca doi oameni cu sindrom Down sa aduca pe lume un copil sunt mici. Daca acest lucru s-ar intampla, exita 50% sanse ca noul-nascut sa mosteneasca boala parintilor, scrie Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si