Close sidebar
Close sidebar

Doi tineri din Bihor au sfarsit tragic, in urma unui incendiu care a cuprins locuinta lor

Doi tineri din localitatea Draganesti au murit intr-un incendiu produs in cursul noptii de joi spre vineri, chiar in locuinta lor. Cei doi urmau sa se casatoreasca curand.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor ISU Crisana Bihor, la locul incidentului s-au deplasat cu operativitate doua echipaje de stingere si un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Sectiei de Pompieri Beius, precum si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean, scrie bihon.ro.

„Pompierii militari au patruns in locuinta inundata cu fum, actionand concomitent pentru cautarea celor doua victime surprinse de flacari in interiorul locuintei, conform informatiilor furnizate de proprietar, respectiv pentru stingerea incendiului ce se manifesta violent la etajul imobilului si acoperis. In urma actiunii de cautare, pompierii militari au gasit in holul de la etajul locuintei, doua persoane carbonizate, respectiv fiica proprietarului in varsta de 25 ani si viitorul ginere, in varsta de 23 ani.

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

Echipajul de paramedici al subunitatii a acordat primul ajutor proprietarului locuintei, care a suferit arsuri de gradul I si II la nivelul mainilor si al toracelui, predandu-l ulterior echipajului Serviciului de Ambulanta Judetean”, a informat cpt. Camelia Rosca, purtator de cuvant la ISU Crisana Bihor, potrivit sursei citate.
Cauza probabila a incendiului, ar fi reprezentata de un cos de fum deteriorat. Pompierii s-au luptat timp de o ora cu flacarile, iar ca daune materiale s-au inregistrat acoperisul locuintei pe o suprafata de circa 50 de metri patrati si bunurile din doua camere aflate la etaj si casa scarii.

Conform ISU Crisana Bihor, in ultimii cinci ani, in Romania, s-au produs in medie 6.200 de incendii la locuinte in urma carora circa 350 de persoane au fost ranite, iar alte 190 si-au pierdut viata, potrivit statisticilor Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (I.G.S.U.). Dintre cele 17 incendii inregistrate zilnic la nivel national, 6 sunt cauzate de cosurile de fum defecte sau necuratate. Mai grav este ca, in urma acestor evenimente nefericite, zilnic o persoana este ranita, iar la fiecare doua zile o alta persoana isi pierde viata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI