Close sidebar
Close sidebar

Doi tineri din Piatra Neamt au fost prinsi in timp ce transportau droguri de mare risc!

Doi tineri din Piatra Neamt au fost opriti la un filtru de politie, iar asupra lor a fost gasita o cantitate mare de substante interzise pe care ei le ascunsesera in ciorapi.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La un filtru pe DN1 in judetul Prahova, in dreptul localitatii Banesti, politistii au gasit asupra unor tineri din Piatra Neamt o cantitate importanta de droguri. Cei doi barbati, de 22 si 26 de ani, ascunsesera substantele interzise in ciorapii care erau intr-o geanta de voiaj si credeau ca vor trece nestingheriti de politisti.

Cei doi nu erau la primul transport, iar procurorii DIICOT aveau deja informatii despre faptul ca vor pleca la drum cu drogurile asupra lor, ascunse in ciorapii din geanta de voiaj.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cei doi tineri au fost perchezitionati la domiciliu, unde politistii au gasit alte cantitati insemnate din substantele de mare risc, iar acum, barbatii din Piatra Neamt sunt arestati preventiv pentru 30 de zile si urmeaza sa fie cercetati pentru posesie si trafic de droguri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI