Daniel Hancianu, tatăl micuței a postat un mesaj cutremurător pe facebook, cerând ajutorul oricui îl poate oferi.

Citeste si: Un bebeluș a murit după ce a fost călcat pe cap de o fetiță de 10 ani! "Trebuie să ajungă la închisoare"- Drama uriașă trăită de tatăl micuțului!

"Deja multi dintre voi ati aflat despre situatia prin care trec.

As dori sa-mi gasesc cuvintele prin care sa va conving sa donati si sa dati share mai departe pe Facebook. Pentru noi, orice ajutor, cat de mic, conteaza enorm. Va multumesc!"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O strângere de fonduri a fost demarată pe facebook

"Anastasia are 3 ani si 3 luni. Cancerul i-a acoperit toata emisfera stanga a creierului, dar ea e puternica si curajoasa. A trecut cu bine printr-o operatie cu riscuri mari si sanse aproape inexistente, iar acum are nevoie URGENTA de contributia ta. Anastasia are sansa sa se vindece- medicii din Israel au confirmat! Va rugam din suflet sa participati cu ORICE suma si sa distribuiti catre prieteni.

Chiar daca diagnosticul crunt, cumplit, ne-a cutremurat, dorinta de viata si taria Anastasiei ne arata cata putere sta intr-un om mic si ne dau incredere sa speram. Orice suma conteaza enorm! Iti multumim din suflet!

Citeste si: O mamă s-a sinucis, cu copilul în brațe, în fața polițiștilor! Au izbucnit în lacrimi văzând cum cei doi mor sub ochii lor, în timp ce copilul o implora pentru viața lui

Puteti face donatii si in contul deschis in lei RO74BTRL04601201967888XX deschis la Banca Transilvania, pe numele Daniel Hancianu, tatal Anastasiei."

Şi Lavinia, mama Anastasiei, a făcut apel pentru ca micuţa ei să scape cu viaţă din greaua încercare prin care trece: "Nu putem descrie in cuvinte suferinta si durerea prin care trecem in aceste momente. Singura alinare pe care o avem este speranta ca totul va fi bine.
Va rugam din suflet sa ne ajutati sa o salvam pe Anastasia. Orice ajutor, cat de mic, conteaza enorm pentru noi. Va multumim!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si