Close sidebar
Close sidebar

Doi tineri părinți, apel disperat! Fiica lor Anastasia, o minune de 3 anișori, a fost operată pe creier și acum au nevoie de ajutor: "Puiul meu mic"

Doi părinți au făcut un apel cutremurător, încercând să-și salveze fiica de doar 3 ani. Mesajul lor a mobilizat sute de oameni. Daniel și Lavinia se luptă pentru ca micuța lor să se vindece de o boală cumplită, după ce a fost operată pe creier.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Daniel Hancianu, tatăl micuței a postat un mesaj cutremurător pe facebook, cerând ajutorul oricui îl poate oferi.

Citeste si: Un bebeluș a murit după ce a fost călcat pe cap de o fetiță de 10 ani! "Trebuie să ajungă la închisoare"- Drama uriașă trăită de tatăl micuțului!

"Deja multi dintre voi ati aflat despre situatia prin care trec. As dori sa-mi gasesc cuvintele prin care sa va conving sa donati si sa dati share mai departe pe Facebook. Pentru noi, orice ajutor, cat de mic, conteaza enorm. Va multumesc!"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O strângere de fonduri a fost demarată pe facebook

"Anastasia are 3 ani si 3 luni. Cancerul i-a acoperit toata emisfera stanga a creierului, dar ea e puternica si curajoasa.

A trecut cu bine printr-o operatie cu riscuri mari si sanse aproape inexistente, iar acum are nevoie URGENTA de contributia ta. Anastasia are sansa sa se vindece- medicii din Israel au confirmat! Va rugam din suflet sa participati cu ORICE suma si sa distribuiti catre prieteni. Chiar daca diagnosticul crunt, cumplit, ne-a cutremurat, dorinta de viata si taria Anastasiei ne arata cata putere sta intr-un om mic si ne dau incredere sa speram.
Orice suma conteaza enorm! Iti multumim din suflet!

Citeste si: O mamă s-a sinucis, cu copilul în brațe, în fața polițiștilor! Au izbucnit în lacrimi văzând cum cei doi mor sub ochii lor, în timp ce copilul o implora pentru viața lui

Puteti face donatii si in contul deschis in lei RO74BTRL04601201967888XX deschis la Banca Transilvania, pe numele Daniel Hancianu, tatal Anastasiei."

Şi Lavinia, mama Anastasiei, a făcut apel pentru ca micuţa ei să scape cu viaţă din greaua încercare prin care trece: "Nu putem descrie in cuvinte suferinta si durerea prin care trecem in aceste momente. Singura alinare pe care o avem este speranta ca totul va fi bine.
Va rugam din suflet sa ne ajutati sa o salvam pe Anastasia. Orice ajutor, cat de mic, conteaza enorm pentru noi. Va multumim!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI