Cei doi tineri se aflau în vacanţă, în stațiunea Eforie Nord, împreună cu familia. Aceștia au ignorat steagul roșu care fusese ridicat de salvamari și s-au aventurat în apă.

Doi turişti au fost la un pas să se înece în Eforie Nord. Tinerii au fost salvați în ultima clipă după ce au ignorat avertismentele salvamarilor

Citește și: VIDEO- Șezlonguri la 100 de lei, dar fără condiții și dotări pe plajele din Mamaia

Au înotat spre largul mării, dar din cauza curenților, nu au mai reuşit să se întoarcă singuri la mal.

Din fericire, salvamarii au reușit să evite o tragedie, iar acest lucru se datorează faptului că cei doi turiști au fost observați la timp de salvatori. Aceștia i-au adus de urgenţă la mal, tinerii aflându-se acum în afara oricărui pericol.

Doi turişti au fost la un pas să se înece în Eforie Nord. Tinerii au fost salvați în ultima clipă după ce au ignorat avertismentele salvamarilor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Turiștii de pe litoral, mai prudenți la ce mănâncă. Mai multe persoane au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

Turiștii au fost stabilizaţi de medicii de la punctul de prim ajutor de pe plaja unde putea să se producă o adevărată tragedie, ulterior fiind transportaţi la spital unde li s-au acordat mai multe îngrijiri medicale. Doar în ziua de joi, 13 iulie 2023, 15 oameni au fost scoși din apă de salvamari.

Salvatorii exclud varianta înecului, în cazului bărbatul mort pe plaja din Mamaia

Tragedie, luni, 10 iulie 2023, pe litoral. Un bărbat de 70 de ani și-a pierdut viața, chiar sub ochii soției, imediat după ce a intrat în apă.

Un bărbat de 70 de ani și-a pierdut viața, ieri, pe plaja din Mamaia, imediat după ce a intrat în apă. În scurt timp, acesta a căzut secerat, iar martorii au crezut că s-a înecat.

Această variantă, însă, a fost exclusă de către salvatori, marea fiind liniștită. Bărbatul se afla pe plajă alături de soția sa, la primă oră a dimineții.  

Citește și: 21 de turiști din Costinești, printre care și șase copii, au ajuns la spital cu indigestie de pe litoral

“L-am scos, anunţase între timp un turist, SMURD-ul şi salvarea, ne-am apucat noi de masaj cardiac. Apa nu era foarte mare, îmi venea mie undeva în jurul abdomenului.”, spune Daniel Lopătaru, salvamar. 

“La locul solicitării au fost trimise două echipaje SMURD şi un echipaj SAJ. A fost găsit un pacient în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate nu a răspuns la protocol şi a fost declarat decedat.”, Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța.

Citește și: Curenții rip, primejdia de la Marea Neagră. Ce sunt și cum te poți feri de ei?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si