Soțul a murit pe loc, iar soția sa a fost grav rănită într-o stațiune de lux mexicană după ce cuplul a fost curentat în cada cu hidromasaj, potrivit CNN.

Citește și: VIDEO Celine Dion luptă cu o boală rară. Artista face orice ca să revină pe scenă

Jorge, în vârstă de 43 de ani, și soția sa Lizzette se aflau într-o cadă cu hidromasaj dintr-un apartament din Mexic când au fost victimele unei "descărcări electrice”, care a dus la moartea bărbatului, au spus oficialii din Puerto Peñasco.

Potrivit unei declarații a Procuraturii Generale de Justiție din statul Sonora, decesul a avut loc într-un complex de lux din Puerto Peñasco pe data de 11 iunie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Puerto Peñasco, cunoscut și sub numele de Rocky Point, este un oraș de pescuit și stațiune din Golful California, la sud de Arizona.

Plaja din Puerto Peñasco, Mexic 

Plaja din Puerto Peñasco, Mexic 

[Sursa foto: Facebook]

Ce a cauzat tragedia din Golful California

Moartea bărbatului și rănile soției sale s-au datorat "unui posibil scurt-circuit electric atunci când ambii se aflau în jacuzzi”, potrivit unei postări de miercuri pe rețeaua de socializare a Parchetului General de Justiție din statul Sonora.

Nu este clar ce a cauzat defecțiunea electrică, care s-a petrecut seara în jurul orei 20.30, când turiștii se relaxau în fața mării. 

În imaginile publicate pe rețelele de socializare, se vede cum alți turiști aflați în proximitatea jacuzzi-ului au încercat să-i resusciteze pe cei doi soți după ce aceștia au fost scoși din apă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si