Close sidebar
Close sidebar

Doliu în industria muzicală. A murit în somn

Durere mare pentru iubitorii trupei „Walk off the Earth”. Mike Taylor, cunoscut ca „Tipul cu barbă”, a murit. El era clăpar şi solist vocal în formaţia „Walk off the Earth”.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Anunţăm cu tristeţe profundă faptul că fratele nostru iubit şi membrul trupei noastre, Mike Taylor a încetat din viaţă. Mike avea o dragoste pentru o viaţă care nu putea fi egalată şi o dorinţă de a dărui ieşită din comun. A părăsit această lume liniştit, din cauze naturale, noaptea trecută, în somn. Suntem alături de cei doi copii ai săi, pe care i-a adorat mai mult decât pe oricine în lume. Cerem intimitate pentru familia lui în aceste momente de încercare”, a transmis trupa Walk off the Earth.

Trupa "Walk off the Earth" a devenit cunoscută în 2012, după ce a făcut un cover al celebrei melodii „Somebody That I Used to Know”, care a adunat peste 185 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI