Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea artistică! A MURIT la vârsta de 63 de ani! Fiica sa a făcut anunțul: "Mi-am găsit tatăl mort în pat"

Durere fără margini. Un îndrăgit artist din România a încetat din viaţă. László Trifán, cunoscut mai ales publicului orădean, s-a stins din viaţă sâmbătă. Vestea teribilă a fost dată chiar de fiica sa, Andrea, pe reţelele sociale.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

László Trifán a murit la vârsta de 63 de ani. László Trifán a făcut parte din trupa rock Metropol, care şi-a întrerupt activitatea în 1994, după ce unul dintre membri a murit într-un grav accident. László Trifán a fost şi pictor şi designer.

„Durerea este insuportabilă. Ne-a părăsit ieri (sâmbătă – n.r.) cea mai blândă fiinţă din lume, inima i-a încetat să mai bată. Mulţumesc pentru mesajele voastre, dar vă rog nu insistati cu telefoanele, mi-e extrem de greu să vorbesc încă despre ce şi cum s-a întâmplat ieri, când mi-am găsit tatăl decedat în patul său. Voi reveni cu ziua şi ora exacta în care va avea loc înmormântarea”, a scris Andrea Trifán, fiica artistului, pe Facebook.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI