Actrița americană Kirstie Alley care a debutat în serialul „Cheers”, a murit la vârstă de 71 de ani din cauza cancerului. Anunțul a fost făcut de familia sa

Citește și: A murit actorul Cornel Ciupercescu. Avea 77 de ani

Familia actriței, mesaj emoționant

„Cu tristeţe vă informăm că incredibila noastră mamă, muncitoare şi iubitoare a murit după o luptă contra cancerului, care a fost descoperit recent.

Pasiunea mamei noastre pentru viaţă, copiii ei, nepoţii ei şi numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei nemuritoare de a crea, au fost de neegalat şi ne inspiră să ne trăim viaţa din plin aşa cum a făcut-o ea”, a comunicat îndurerată familia actriței Kirstie Alley, pe Twitter.

Kirstie Alley este cunoscută pentru rolul său ca Rebecca Howe în serialul „Cheers”, despre viața unor clienți fideli dintr-un bar din Boston. Actrița a primit premiul Emmy în 1991 la categoria „cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de comedie”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cel de-al doilea Emmy l-a primit pentru interpretarea unei mame singure care își crește fiul diagnosticat cu autism  în filmul „David's Mother” din 2020.

Citește și: De ce s-a sinucis Gabriel Apostol?! Un apropiat știe de ce și-a injectat benzină în vene

John Travolta, despre moartea lui Kirstie Alley

 
 
 
 
 
View this post
on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

John Travolta i-a scris un mesaj de rămas-bun îndrăgitei actrițe pe contul său de Instagram. Alături de mesajul emoționant, Travolta a atașat și două fotografii, una cu actrița și una cu el, alături de Kirstie Alley, în tinerețe.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relaţii pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie. Ştiu că ne vom revedea", a menționat John Travolta pe contul său de Instagram.

Citește și: Moarte tragică a doi preoți din Suceava. Tată și fiu, au avut aceeași soartă, la 25 de ani distanță


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si