Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea cinematografiei! Actrița americană Kirstie Alley, cunoscută din serialul „Cheers” și „Look Who's Talking”, a murit

Actrița americană Kirstie Alley a trecut în neființă la vârsta de 71 de ani. Familia sa i-a anunțat moartea pe Twitter, prin intermediul unui comunicat. Printre cei care i-au adus un ultim omagiu se află și John Travolta, cu care actrița a avut o relație specială.

Ana-Maria Costea,

Kirstie Alley

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actrița americană Kirstie Alley care a debutat în serialul „Cheers”, a murit la vârstă de 71 de ani din cauza cancerului. Anunțul a fost făcut de familia sa

Citește și: A murit actorul Cornel Ciupercescu. Avea 77 de ani

Familia actriței, mesaj emoționant

„Cu tristeţe vă informăm că incredibila noastră mamă, muncitoare şi iubitoare a murit după o luptă contra cancerului, care a fost descoperit recent. Pasiunea mamei noastre pentru viaţă, copiii ei, nepoţii ei şi numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei nemuritoare de a crea, au fost de neegalat şi ne inspiră să ne trăim viaţa din plin aşa cum a făcut-o ea”

, a comunicat îndurerată familia actriței Kirstie Alley, pe Twitter.

Kirstie Alley este cunoscută pentru rolul său ca Rebecca Howe în serialul „Cheers”, despre viața unor clienți fideli dintr-un bar din Boston. Actrița a primit premiul Emmy în 1991 la categoria „cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de comedie”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cel de-al doilea Emmy l-a primit pentru interpretarea unei mame singure care își crește fiul diagnosticat cu autism  în filmul „David's Mother” din 2020.

Citește și: De ce s-a sinucis Gabriel Apostol?! Un apropiat știe de ce și-a injectat benzină în vene

John Travolta, despre moartea lui Kirstie Alley

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)

John Travolta i-a scris un mesaj de rămas-bun îndrăgitei actrițe pe contul său de Instagram. Alături de mesajul emoționant, Travolta a atașat și două fotografii, una cu actrița și una cu el, alături de Kirstie Alley, în tinerețe.

„Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relaţii pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie. Ştiu că ne vom revedea", a menționat John Travolta pe contul său de Instagram.

Citește și: Moarte tragică a doi preoți din Suceava. Tată și fiu, au avut aceeași soartă, la 25 de ani distanță

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI