Close sidebar
Close sidebar

Doliu in lumea cinematografiei mondiale! O indragita actrita care a dublat un personaj din desenele Scooby Doo s-a stins din viata la 71 de ani

Actrita Heather North, care si-a imprumutat vocea timp de 33 de ani pentru personajul Daphne Blake din serialul animat „Scooby-Doo, unde esti tu!/ Scooby Doo, Where Are You!” (1969) si din diversele adaptari ale acestuia, a murit la varsta de 71 de ani, dupa o lunga suferinta, informeaza hollywoodreporter.com.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Actrita a murit pe 30 noiembrie, la locuinta ei din cartierul Studio City din Los Angeles, dupa ce a suferit mult timp de o boala care nu a fost dezvaluita. Anuntul a fost facut marti de Jodie Mann, prietena apropiata a familiei artistei, pentru The Hollywood Reporter.

O slujba funerara va avea loc miercuri la First Christian Church din Studio City.

Nascuta pe 13 decembrie 1945, Heather North a inceput sa isi imprumute vocea pentru personajul Daphne in septembrie 1970, in cel de-al doilea sezon al serialului animat „Scooby-Doo, unde esti tu!/ Scooby Doo, Where Are You!”, preluand rolul de la Stefanianna Christopherson. Si-a reluat rolul in serialul animat „Noile filme Scooby Doo/ The New Scooby-Doo Movies”, in perioada 1972 – 1973, si apoi in numeroase adaptari, pana in anul 2003.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

North a aparut si in telenovela americana „Zile din viata noastra/ Days Of Our Lives”, in rolul Sandy Horton. Pe platourile de filmare ale acestui serial, actrita l-a intalnit pe sotul ei, producatorul si regizorul H. Wesley Kennedy, cu care s-a casatorit in anul 1971.

Sotul ei a murit in ianuarie 2015.

Ea a jucat si alaturi de Kurt Russell in productia „Raffles, cimpanzeul telespectator/ The Barefoot Executive”.

Heather North a mai aparut in show-uri de televiziune precum: „Mr. Novak”, „Gidget”, „The Fugitive”, „The Monkees”, „My Three Sons” si „Adam-12”. Pe marele ecran, actrita a mai aparut in „Git!” (1965) si „I Love My Wife” (1970). In 1967, a aparut pe Broadway in comedia de scurta durata „The Girl in the Freudian Slip”.

Stire: News.ro


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI