Close sidebar
Close sidebar

Doliu in lumea filmului! Actorul Jon Paul Steuer, cunoscut din ”Star Trek”, a murit la 33 de ani

Actorul Jon Paul Steuer, cunoscut din serialul ”Star Trek: Next Generation”, a murit luni, 1 ianuarie, la 33 de ani. Deocamdată, cauza morţii nu a fost confirmată, dar se vorbeşte despre o sinucidere.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

 
Jon Paul Steuer a devenit faimos inca din copilarie, cu rolul lui Alexander Rozhenko din serialul SF al anilor ’80, ”Star Trek: Next Generation”. Dupa ce a renuntat la actorie, Jon s-a orientat catre muzica si a lucrat si ca restaurator. Chiar daca disparuse din lumina reflectoarelor, pasionatii filmelor SF au lasat mii de mesaje de condoleante pe retelele sociale, potrivit unica.ro.
 
Jon facea parte de un an din trupa P.R.O.B.L.E.M.S. Membri sai au postat pe Facebook mesajul care anunta moartea fostului actor: "Cu durere in suflet si tristete in minte, anuntam dispatia bunului nostru prieten, cantaretul Jonny Jewels cunoscut si ca Jon Paul Steuer. Intrarea lui Jonny in trupa si familia noastra disfunctionala a fost una din cele mai bune alegeri pe care le-am facut vreodata si a adus multa veselie si distractie in tot ce am facut".

 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI