S-a mai stins o stea a lumii artistice din România! Marinel Petreuș a plecat la cele sfinte, după o luptă grea cu unele probleme de sănătate.

Cântărețul de muzică populară avea doar 57 de ani, urmând să își sărbătorească aniversarea în luna octombrie.

Citește și: Soțul Ancăi Molnar, mesaj de adio în ziua înmormântării: ”Iubirea noastră, ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri”

Marinel Petreuș

Marinel Petreuș

[Sursa foto: Facebook ]

Problemele de sănătate l-au învins pe artist 

Din păcate, nu a mai apucat, lăsând acum în urmă o mare de durere în rândul celor care l-au cunoscut, i-au apreciat muzica, dar, mai ales, în sufletele celor dragi.

Soția sa, îngenuncheată de durere, a fost cea care a făcut totul public, având numai cuvinte de laudă la adresa celui pe care l-a făcut tată de trei ori.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

După mai bine de trei decenii petrecute împreună, acum soția regretatului artist se pregătește să își ia rămas bun de la el, căci urmează să îl înmormânteze, garantându-i că, deși moartea i-a despărțit acum, iubirea ei față de el va fi veșnică mereu.

”Am fost împreună la bine și la greu, împreună de 32 de ani, până în ultima clipă... Astăzi, iubirea mea, modelul meu, echilibrul meu, dragostea mea, minunatul bărbat al vieții mele cu care am împărțit griji, nevoi și bucurii nenumărate într-o poveste de iubire cum numai Marinel i-a putut compune muzica și textul...

Tatăl minunat al copiilor noștri, pe care i-a iubit cu toată ființă lui, A PLECAT spre ÎNALTURI și ne veghează de acum din Lumea Dorului. Marinel TE IUBESC INFINIT DINCOLO DE LUMI!!! Să-ți fie zborul lin...”, este mesajul publicat de soția regretatului artist.

În urma teribilei vești, un mesaj de condoleanțe a venit și din partea Parohiei Ortodoxe Sfântul Ierarh Nicolae Glod-Maramureș.

”Cu durere în suflet, am aflat că fiul satului nostru, artistul Marinel Petreuş, unul dintre urmaşii celebrilor Frați Petreuş, a trecut astăzi la cele veşnice! Dumnezeu să îl ierte şi sã-l odihnească! Comunitatea parohială din Glod, este alături de familia greu încercată şi îndoliată”, este mesajul reprezentanțiilor bisericii, în numele celui care astăzi nu mai este printre noi.

Marinel Petreuș

Marinel Petreuș

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: Doliu în lumea artistică! Un cântăreț de 46 de ani și-ar fi pus capăt zilelor, după o decepție în dragoste: ”Îmi pare foarte rău, Teo!”

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

De menționat este și faptul că moartea cântărețului a survenit în urma unor probleme de sănătate. Nu cu mult timp în urma, reprezentații ansamblului din care făcea parte, au făcut un apel public pentru a strângere de fonduri, astfel încât Marinel Petreuș să poată să treacă printr-o intervenție grea, care a costat 30.000 de euro.

„Artiști și oameni de bine din întreaga Românie, vă rugăm din suflet să ne unim forțele pentru a salva viața colegului și cântărețului, Marinel Petreuș. Profesor de muzică și interpret de suflet al horilor maramureșene, moștenite de la Frații Petreuș, Marinel trece printr-un moment dramatic ale vieții sale în ceea ce privește sănătatea sa. În cel mai scurt timp va fi supus unei intervenții chirurgicale de maximă importanță. Costurile acestei intervenții sunt de 30.000 Euro. Facem apel, alături de familia sa, să ne unim și fiecare să îl ajutăm pentru a-l salva și a readuce bucurie în sufletele celor trei copii ai lui Marinel, Codruț, Oana și Ionuț!”, transmiteau reprezentanții Ansamblului Național Transilvania, potrivit presei locale.

Marinel Petreuș

Marinel Petreuș

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si