Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea sportului! A murit călărețul de rodeo Mason Lowe

Mason Lowe, un star internațional al rodeo-urilor, s-a stins în timpul unui concurs, după ce a căzut și a fost călcat pe piept de un taur.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mason Lowe a început să participe la concursurile cu tauri încă de la vârsta de 18 ani, în 2012. A dobândit repede faimă, iar în 2015 a ajuns în PBR World Finals, câştigând 102.000 dolari. Proprietarul taurului, Shad Smith, a vorbit despre moartea tragică a tânărului, pentru USA Today Sports:

"Toată lumea ştie că la rodeo nu e vina taurului, adică este un risc pe care ţi-l asumi ca şi călăreţ. Taurii sunt ca oamenii, au propria lor personalitate. Acest taur este unul atletic, un taur bun".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mason Lowe a rezistat pe taur doar 3.04 secunde.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI