Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea sportului. A murit la doar 31 de ani

Este doliu în lumea fotbalului mondial, după ce portarul Jarzinho Pieter a murit la vârsta de 31 de ani. Goalkeeperul reprezentativei din Curacao a decedat luni, 9 septembrie 2019, în hotelul în care selecționata țării sale se afla în cantonament.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jarzinho Pieter a fost găsit fără suflare de coechipierii săi din naționala Curacao. Aceștia se aflau în antonament înaintea meciului cu Haiti, din cadrul Ligii Națiunilor, zona CONCACAF, care este programat miercuri, 11 septembrie. Moartea lui Jarzinho a venit după ce duminică, 8 septembrie, Curacao s-a impus în fața celor de la Haiti cu 1-0, iar acesta a fost rezervă neutilizată, relatează fanatik.ro.

Citeste si: VIDEO| Ultima zi de înscriere pentru românii din diaspora care vor să voteze la prezidențiale

Găsit mort în camera hotelului

Imediat după ce Jarzinho Pieter a fost găsit mort în camera hotelului unde se afla cu reprezentativa Curacao, Eloy Room, portarul titular, a postat, pe o pagină de socializare, un videoclip în care toți componeții lotului au fost surprinși când se roagă în memoria fostului lor coechipier.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Citeste si: Halit Ergenc si Berguzar Korel revin in casele romanilor, odata cu difuzarea celui de-al doilea sezon al serialului istoric „Patria mea esti tu”

Portarul a fost proclamat în iunie 2018 campion al Cupei Regelui, după ce reprezentativa Curacao s-a impus la loviturile de la 11 metri în fața Vietnamului.

Citeste si: Calendar ortodox- Vezi ce sărbătoresc creștinii astăzi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI