Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea sportului! Un jucător de la CFR Cluj s-a stins din viață la doar 32 de ani

Lumea fotbalului este în doliu! Fostul jucător spaniol Pelayo Novo Garcia s-a stins din viață după un accident teribil la vârsta de doar 32 de ani.  

Alexandra Costea,

Doliu în lumea sportului! Un jucător de la CFR Cluj s-a stins din viață la doar 32 de ani


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pelayo Novo Garcia, un fotbalist spaniol și fost jucător al echipei CFR Cluj în anul 2017, s-a stins din viață la vârsta de doar 32 de ani, au transmis, miercuri, 1 martie 2023, reprezentanţii formaţiei ardelene.

Citește și: David Popovici a vorbit despre ceea ce vrea sa faca mai departe! Campionul mondial are planuri mărețe

"Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea la cele veşnice a lui Pelayo Novo Garcia, fost jucător al echipei noastre în 2017, la numai 32 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndurerate!",  este mesajul transmis de CFR Cluj pe pagina de Facebook a echipei.

Fotbalistul a căzut de la etajul 3 în anul 2018

Potrivit jurnaliștilor din Spania, fotbalistul Novo Garcia s-a stins din viață după ce a fost lovit de un tren în oraşul La Corredoria, din regiunea Oviedo. Tânărul se retrăsese din lumea sportului în anul 2018 în urma unui alt accident, atunci când a căzut de la etajul al treilea al unui hotel. În ultima perioadă, Novo Garcia juca tenis în scaun cu rotile.

Citește și: Tânăr dat dispărut. Poliția Română solicită sprijinul populației pentru a fi găsit

Pelayo Novo Garcia a evoluat în cariera sa la echipe precum Oviedo, Elche, Cordoba sau Albacete. El a fost legitimat doar câteva luni la CFR, fără a juca vreun meci oficial.

Doliu în lumea Disney! Burny Mattinson, cel mai longeviv angajat, s-a stins din viață

Universul filmelor Disney este în doliu! Animatorul Burny Mattinson s-a stins vin viață luni, 27 februarie 2023, la vârsta de 87 de ani, în urma unei scurte boli, au transmis reprezentanții The Walt Disney Company.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Celebrul animator din lumea Disney, Burny Mattinson a fost cel mai longeviv angajat al companiei. De asemenea, acesta a fost ultimul care a făcut parte din echipa condusă de Walt Disney, transmit jurnaliștii de la  Mirror.

Mattinson a devenit celebru pentru producții precum "Frumoasa și Bestia" din anul 1993, sau "Doamna și Vagabondul" din anul 1955.

Citește și: Valentin s-a stins din viață în Filipine. Tânărul român era căsătorit de câteva luni

Totodată, de numele celebrului animator sunt legate producții clasice precum "101 dalmațieni" din 1961, "Cartea junglei" din 1967, "Regele Leu" din anul 1994 și "Mulan" din 1998.

Ultima producție Disney la care Burny Mattinson a luat parte a fost "O lume ciudată" din anul 2022.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Arta lui Burney, generozitatea lui, dragostea lui pentru Disney Animation și generațiile de povestitori care au trecut pragul ușii noastre de-a lungul a șapte decenii ne-au făcut mai buni.

Toți cei pe care am avut privilegiul de a-i cunoaște și de a învăța, a căror moștenire o vom asigura că continuă", a transmis Jennifer Lee, cea care ocupă funcția de director de creație al Walt Disney Animation Studios.

Citește și: Andrea este românca supranumită „cea mai frumoasă jucătoare de șah”. Tânăra practică sportul minții de la doar 6 ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI