Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea televiziunii. Un fost concurent al unei emisiuni foarte populare a fost ucis cu sânge rece

Este doliu în lumea televiziunii. Un fost concurent a fost ucis cu sânge rece în timp ce se afla în mașină cu iubita lui.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Brian del Prado, fost concurent al emisiunii “Enamorandonos”, difuzat pe postul de televiziune TV Azteca, a fost ucis pe străzile cartierului Coyoacan, din Centrul Vechi al Mexicului, scrie elcinco.mx.

Citeste si: Jador și Simona de la "Puterea Dragostei", împreună? „Închide ochii să te pup! Vrem să facem..."

Tânărul ar fi fost împreună cu o prietenă, când a intrat în conflict cu un grup de femei. La scurt timp, el, împreună cu fata care îl însoțea s-au urcat în mașină și au plecat către un magazin, de unde voiau să cumpere băuturi alcoolice.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei vrea să părăsească emisiunea

În acel moment, doi bărbați aflați pe o motocicletă s-au apropiat de mașina lor și unul dintre ei a scos o armă și a început să tragă.

Citeste si: Război între concurenții de la Puterea Dragostei: Alex Oianu, atac la adresa lui Nelson Mondialu, din cauza Biancăi Comănici. ”Această fată a recunoscut că s-a culcat cu mine”

În urma atacului, tânărul a murit pe loc. Prietena lui a reușit să scape.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI