Close sidebar
Close sidebar

Doliu în lumea televiziunii: Vedeta unei emisiuni TV s-a sinucis. Ce au descoperit legiştii

Doliu în lumea televiziunii. O vedetă a unui show tv s-a sinucis. Fanii sunt în stare de şoc.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mike Thalassitis, unul dintre foștii concurenți de la "Insula", ediţia din Marea Britanie, s-a sinucis la doar 26 de ani. După două luni de la sinuciderea fostului fotbalist, legiștii au anunţat ce au descoperit în urma autopsiei.

Rezultatele toxicologice au arătat că în organismul tânărului era cocaină, alcool și paracetamol, relatează Daily Mail.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

În această dimineață, părinții lui Mike Thalassitis, Shirley și Andy, împreună cu fratele lui, Nick, și Montana Brown, una dintre fostele participante de la show, au fost la tribunal, unde au așteptat decizia oamenilor legii în legătură cu ancheta deschisă în urma tragediei.

Mike Thalassitis a scris un bilet de adio pentru familia sa înainte să se sinucidă într-un parc din Edmonton, situat în nordul Londrei. Tragedia s-a produs pe 16 martie. El a fost găsit spânzurat de o femeie care făcea jogging.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI