Medicul era seful sectiei de neurochirurgie al Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti. El a avut o cariera de exceptie, a salvat mii de pacienti si a fost si un profesor universitar remarcabil.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Paul Patrascu avea doi copii, dar o suferinta incurabila i-a pus capat zilelor. "O mare pierdere pentru mediciuna romaneasca. Un om dedicat, aplecat asupra fiecarui caz. Pe lista sa de pacienti se afla mii de oameni din Olt. Am gasit in Paul Patrascu un excelent colaborator, un om cu sufletul mare. De cate ori am avut nevoie de un serviciu complemetar, am apelat cu incredere la medicul si la omul Paul Patrascu. Un profesionist adevarat care va fi cu greu inlocuit. Un adevarat reper pentru medicina de inalta performanta din Romania.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!", a declarat doctorul Renica Diaconescu, seful sectiei de neurologie din cadrul Spitalului Judetean Slatina, actualmente senator in Parlamentul Romaniei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si