Close sidebar
Close sidebar

Doliu în muzica românescă! A încetat din viaţă artistul Cristian Luca! A murit chiar de ziua lui de naştere!

Ieri, 24 octombrie, o stea a muzicii româneşti a încetat din viaţă, chiar în ziua în care îşi serba ziua de naştere.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cântăreţul Cristian Luca, cunoscut sub numele de Krystal, a murit ieri. Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, era foarte bună prietenă cu Cristian Luca, iar vestea că s-a stins din viaţă a lăsat-o fără cuvinte.  "Odihneşte-te în pace, prieten vechi! Vei rămâne în sufletele noastre! Acum îi vei cânta lui Dumneze! Drum lin, Chris Luca", a scris Nidia Moculescu.

Mesajele au curs lanţ şi nimănui nu i-a venit să creadă că artistul a murit. Până acum, nu a fost dezvăluită cauza morţii.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Nidia Moculescu a mai scris un mesaj pe pagina de Facebook a lui Krystal Luca, în care a făcut tristul anunţ: "Din păcate pentru noi şi din fericire pentru Dumnezeu, Krystal a ajuns azi în ceruri. Să îi cânte lui Dumnezeu, cum ştie el mai bine. O să rămâi în sufletele noastre, iubite Krystal".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI