Close sidebar
Close sidebar

DOLIU în presa românească! Jurnalistul Petre Tănăsoaica a murit

Petre Tănăsoaica a murit la vârsta de 63 de ani. Ziaristul vrâncean a fost manager și redactor - șef al cotidianului ”Viața Vâlcii” și a decedat joi, la Spitalul Județean Vâlcea, fiind diagnosticat cu ocluzie intestinală.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Decesul său a fost anunțat chiar în ziarul pe care îl conducea, Vocea Vâlcii.

DOLIU în presa românească! Jurnalistul Petre Tănăsoaica a murit

„Petre Tănăsoaica a fost un jurnalist bun. Adică a făcut ce, mai exact? A scris despre nemernicii, potentații zilei. Cu vervă, cu verbe tari, cu fraze de ținut minte. Unora le-a plăcut, altora nu, însă Petre Tănăsoaica rămâne un reper, un etalon pentru presa din Vâlcea.

Decesul său a fost anunțat chiar în ziarul pe care îl conducea, Vocea Vâlcii. „Petre Tănăsoaica a fost un jurnalist bun. Adică a făcut ce, mai exact? A scris despre nemernicii, potentații zilei. Cu vervă, cu verbe tari, cu fraze de ținut minte.

Unora le-a plăcut, altora nu, însă Petre Tănăsoaica rămâne un reper, un etalon pentru presa din Vâlcea.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

A fost un jurnalist bun, dar ca să fii atât de bun, în fiecare zi, propria ta viață trece în plan secund. Nu prea ai timp pentru ea, darămite pentru familia ta. În fine, Petre Tănăsoaica a fost un jurnalist bun, cu glorie de la răsăritul până la apusul soarelui” au scris colegii săi.

Petre Tănăsoaica s-a născut la 16 iulie 1955, și a fost membru al Uniunii Scriitorilor din România.

A condus ziarul din Vâlcea dar a fost și cronicarul de artă vizuală al revistei 'România literară'.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI