"Cu profunda durere Editura Humanitas anunta Incetarea din viata a doamnei Aurelia Marinescu, profesoara de limba si literatura romana, autoarea „Codului bunelor maniere astazi”. Odihneasca-se In pace!”, a anuntat Editura Humanitas.

Aurelia Marinescu s-a nascut la 21 februarie 1934 la Bucuresti. Licentiata a Facultatii de Limba si Literatura Romana, Universitatea Bucuresti, a fost vreme de peste 25 de ani profesoara de romana la liceul „Dimitrie Cantemir“ din Capitala. In 1996 a publicat “Codul bunelor maniere astazi”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Prima editie a fost urmata de alte trei (1999, 2002, 2015 – prezenta editie aniversara), succesiv revazute si aduse la zi. In urma extraordinarului succes de public al cartii, a fost invitata sa vorbeasca la radio si la televiziune, sa dea interviuri, sa scrie In reviste de mare tiraj pe tema comportamentului civilizat, sa tina cursuri de bune maniere la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice a Universitatii Bucuresti.

Sursa: cancan

Foto: jurnalul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si