Close sidebar
Close sidebar

Doliu in Romania. O celebra scriitoare a incetat din viata

Autoarea “Codului bunelor maniere astazi”, Aurelia Marinescu, a Incetat din viata In cursul zilei de marti. Tristul anunt a fost facut de Editura Humanitas, pe pagina oficiala de Facebook.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Cu profunda durere Editura Humanitas anunta Incetarea din viata a doamnei Aurelia Marinescu, profesoara de limba si literatura romana, autoarea „Codului bunelor maniere astazi”. Odihneasca-se In pace!”, a anuntat Editura Humanitas.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Aurelia Marinescu s-a nascut la 21 februarie 1934 la Bucuresti. Licentiata a Facultatii de Limba si Literatura Romana, Universitatea Bucuresti, a fost vreme de peste 25 de ani profesoara de romana la liceul „Dimitrie Cantemir“ din Capitala. In 1996 a publicat “Codul bunelor maniere astazi”.

Prima editie a fost urmata de alte trei (1999, 2002, 2015 – prezenta editie aniversara), succesiv revazute si aduse la zi. In urma extraordinarului succes de public al cartii, a fost invitata sa vorbeasca la radio si la televiziune, sa dea interviuri, sa scrie In reviste de mare tiraj pe tema comportamentului civilizat, sa tina cursuri de bune maniere la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice a Universitatii Bucuresti.

Sursa: cancan

Foto: jurnalul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI