Close sidebar
Close sidebar

Doliu in sportul mondial. A decedat in ziua in care implinea 18 ani

Ellie Soutter, o speranta a Marii Britanii la snowboard, a incetat din viata miercuri, la doar 18 ani, din cauze inca necunoscute, informeaza cotidianul L'Equipe.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unica medaliata britanica la Jocurile Olimpice ale tineretului ce s-au desfasurat in Turcia, Soutter, care era si ambasadoare a statiunii Gets, locul unde a descoperit snowboard-ul, a incetat din viata miercuri, chiar in ziua in care implinea 18 ani. In acest an, fusese cooptata in lotul olimpic de seniori, pregatindu-se pentru JO-2022. Totodata, ea se antrena pentru Campionatele Mondiale de juniori din Noua Zeelanda, intrecere ce va avea loc in acest an.

"Ellie era foarte populara si apreciata de toti", a declarat presedintele Comitetului olimpic britanic, Hugh Robertson. Soutter spera sa participe la JO din 2022 de la Beijing. Deocamdata, cauzele tragediei nu au fost divulgate. Decesul a survenit in Marea Britanie, desi ea locuia de mult timp intr-o localitate din Alpii Francezi.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

sursa: digisport.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI