Close sidebar
Close sidebar

Doliu în sportul românesc. Un multiplu campion s-a stins înainte de vreme

Doliu în lumea echitației! Sibianul Ioan Țincu, un campion cu o carieră de peste trei decenii, s-a stins înainte de vreme.

Razvan Ilie,

Federația Ecvestră Română și-a luat rămas bun de la Ioan Țincu printr-un mesaj postat pe pagina sa oficială.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul campion Ioan Țincu a murit. La 53 de ani, fostul sportiv de performanță a încetat din viață, săptămâna trecută, spre regretul tuturor celor care l-au cunoscut. Apropiații l-au condus pe ultimul drum, sâmbătă, 16 ianuarie, informează Mesagerul de Sibiu.

Citeste si: Tânăr de 19 ani, înjunghiat mortal în București

Ioan Țincu a murit. Mesajul Federației Ecvestre  

Federația Ecvestră Română și-a luat rămas bun de la Ioan Țincu printr-un mesaj postat pe pagina sa oficială.

Cu multă durere am primit vestea că sportivul nostru, Țincu Ioan, a părăsit această lume. Întreaga comunitate ecvestră își exprimă regretul! Prea repede, prea curând, iar golul lăsat de un mare om ce nu va fi nicicând uitat devine imens.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! ”, au transmis reprezentanții Federației Ecvestre Române.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ioan Țincu era născut pe 20 noiembrie 1967. În timpul carierei sale de peste 30 de ani, a obținut numeroase premii și onoruri. Iubitorii acestui sport l-au apreciat și l-au iubit, susținându-l mereu la concursuri.

Marele Premiu al Sibiului este doar una din competițiile la care s-a remarcat alături de colegii de la Clubul Sportiv Municipal Sibiu. Iubirea pentru animale și-a manifestat-o și în domeniul chinotehnic, fiind un dresor de excepție.

Sibianul Ioan Țincu, un campion cu o carieră de peste trei decenii, s-a stins înainte de vreme.

O fostă jucătoare de fotbal a murit 

Fosta jucătoare de fotbal Georgiana Onea, de la FC Oneşti, a decedat la vârsta de 21 de ani după o lupta grea cu o boală cruntă.

"Federaţia Română de Fotbal şi Liga 1 Feminin regretă dispariţia jucătoarei Georgiana Onea, care a decedat în data de 17 ianuarie 2021, la doar 21 de ani.

Georgiana Onea a jucat la echipa de fotbal feminin FC Oneşti până în anul 2017, când a suferit o accidentare la gleznă. În urma investigaţiilor relizate la acel moment, tânăra jucătoare a primit un diagnostic crunt: Sarcomul Ewing, un tip rar de cancer osos. Federaţia Română de Fotbal transmite sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor", se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal citat de Agerpres.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Aceasta este a treia tragedie din fotbalul feminin românesc, după ce jucătoarea Alice Cociuba, de la Piroş Security Arad, a decedat la vârsta de doar 21 de ani, la 24 decembrie, în urma unui accident rutier, iar în octombrie s-a stins antrenorul Florin Bugar, care era selecţionerul echipei naţionale feminine de fotbal Under-19 şi antrenorul echipei arădene, din cauza COVID-19, la 48 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI