Close sidebar
Close sidebar

Doliu în televiziune: O fostă prezentatoare BBC a murit la doar 48 de ani

Fosta prezentatoare de știri Tazeen Ahmad a murit la numai 48 de ani, după o luptă cu o boală incurabilă. Ea a lucrat la posturile BBC News, Channel 4 și NBC.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Frații jurnalistei au fost cei care au confirmat că Tazeen Ahmad a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul. Ea a lăsat în urmă doi băieți, scrie mirror.co.uk.

Citeste si: Doliu în lumea fotbalului: Un mare jucător a murit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Suntem extrem de mândri de tot ce a realizat ca mamă, jurnalistă, scriitoare și activitatea de coach. Foarte multe persoane au fost impresionate de calitățile ei de schimba viețile oamenilor în bine”, este mesajul rudelor îndurerate.

Citeste si: Doliu în lumea handbalului românesc! Unul dintre cei mai mari antrenori a murit

Tazeen Ahmad și-a început cariera ca reporter la BBC Three, iar ulterior a prezentat numeroase buletine de știri. Ea a realizat mai multe investigații despre rețele de traficanți de ființe umane sau despre femei jihadiste. În 2015, ea a prezentat documentatul intitulat ”Adevărul despre abuzurile sexuale comise asupra copiilor” difuzat de BBC Two.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI