Doliu în lumea televiziunii! Celebrul prezentator britanic Sir Bruce Forsyth s-a stins din viaţă la vârsta de 89 de ani.

Fostul prezentator al emisiunii „Strictly Come Dancing”, Sir Bruce Forsyth,  a murit după ce s-a luptat luni de zile cu o boală. Se pare că în ultimele luni s-a simţit rău şi a fost internat în spital la începutul acestui an, din cauza unei infecţii, scrie BBC.



„Cu tristeţe, familia lui Forsyth anună că Sir Bruce s-a stins din viaţă în această după-amiază, în linişte, în casa lui, înconjurat de soţia sa, Wilnelia, şi toţi copiii săi”, a declarat managerul său într-un comunicat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sir Bruce Forsyth şi-a început cariera la vârsta de 14 ani şi a devenit unul dintre cele mai bine plătite vedete din Marea Britanie, după ce a prezentat showuri ca „The Generation Game”, „Play Your Cards Right” şi „The Price is Right”.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si