Close sidebar
Close sidebar

Doliu internațional. Un fotbalist celebru și-a pus capăt zilelor

Este doliu în lumea sportului. Un fotbalist cunoscut la nivel internațional și-a pus capăt zilelor la vârsta de de 27 de ani.

Diana Puiu,

Doliu internațional. Un fotbalist celebru și-a pus capăt zilelor

[Sursa foto: arhiva Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un celebru fotbalist a recurs la un gest necugetat și și-a pus capăt zilelor la vârsta de 27 de ani.

Citește și: Mai mulți minori au amenințat că-și pun capăt zilelor după ce le-au fost închise conturile unui joc online. Autoritățile au pornit o campanie de informare în școli

În urmă cu ceva timp, acesta a suferit un accident și nu a mai reușit să joace pentru prima ligă. Apropiații nu știu ce l-a dus pe sportiv să recurgă la un asemenea gest. Polițiștii continuă să facă cercetări.

Citește și: Fostul fotbalist Roland Stănescu s-a sinucis la doar 32 de ani. De ce a făcut acest gest

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Anunțul trist al decesului lui Karim Gazzetta a fost făcut de clubul FC Servette, unde acesta a jucat o bună parte din cariera sa. Acesta era jucătorul echipei HSK Zrinjski Mostar.

Citește și: VIDEO| Un băiat de 14 ani din Bistrița a fost găsit spânzurat: adolescentul ar fi acceptat o provocare de pe internet

Fostul fotbalist Roland Stănescu s-a sinucis la doar 32 de ani. De ce a făcut acest gest

Roland Stănescu, fost fotbalist la echipele Petrolul Ploieşti, FC Argeș și alte cluburi din Liga I și Divizia B, s-a sinucis sâmbătă, la vârsta de 32 de ani, aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari.

Roland Stănescu a murit  sâmbătă, la vârsta de 32 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din orașul Voluntari.

Citeste si:  O fată de 17 ani a alunecat în râul Moldova, iar fratele ei de 18 ani a sărit după ea. Finalul este tragic

În ultima perioadă, tânărul sportiv  avea probleme medicale, trecând printr-o depresie, scrie  presa locală. El a mai avut tentative de sinucidere și în trecut, pe vremea când era jucător la FC Argeș.

Autoritățile din județul Ilfov au informat ieri că o persoană a murit în urma unei căderi de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari.

Citește și: Doliu în muzică. O celebră cântăreață și actriță a pierit la 35 de ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI