Close sidebar
Close sidebar

Doliu la Universitatea din Oradea: Tanarul dirijor Tudor Ciupeiu s-a sinucis

Universitarii si artistii oradeni au primit o veste trista: colegul lor, dirijorul Tudor Ciupeiu, asistent universitar la Facultatea de Arte din Oradea, s-a sinucis in noaptea de marti spre miercuri, in orasul sau natal, Cluj Napoca.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul avea doar 32 de ani, dar preda de mai multi ani la Universitatea din Oradea. De altfel, era casatorit cu o colega de la facultate, iar impreuna au o fetita in varsta de 8 ani.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Tudor si-a luat viata spanzurandu-se cu o funie de creanga unui copac, in zona strazii Campului, din cartierul Manastur. In jurul orei 2.30, l-a gasit fratele sau, cu care dirijorul locuia, de o vreme, in casa lor parinteasca din Cluj Napoca.

"Tudor a fost un geniu, un specialist de exceptie. Dar nu si-a gasit locul pe lumea asta", a declarat, joi, pentru BIHOREANUL, fostul decan al Facultatii de Arte, Agneta Marcu. Profesoara l-a cunoscut bine pe dirijor, a colaborat cu el si spune ca moartea lui este o mare pierdere pentru lumea artei.

Colegii dirijorului spun ca in ultimii doi ani, acesta a suferit mai multe dezamagiri: mama sa, de care era apropiat, a murit, iar el n-a putut sa-si faca doctoratul la Cluj, asa cum a dorit, pentru ca nu si-a permis sa plateasca taxele de studiu. Drept urmare, risca sa-si piarda locul de munca, pentru ca nu avea un doctorat in Muzica, asa cum legea il obliga.

In plus, s-a instrainat de sotia sa, Andrada Ciupeiu, si ea un cadru didactic al Facultatii de Arte din Oradea. Cei doi erau in proces de divort, cu un prim termen fixat pentru luna ianuarie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI