Close sidebar
Close sidebar

Doliu mare in sport! A murit Sorin Condurache, fostul jucator la FCM Bacau

Sorin Condurache, fostul jucator la FCM Bacau, s-a stins din viata la doar 49 de ani. Barbatul a murit in Anglia, in urma unui atac de cord.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"A murit Sorin Condurache, fostul jucator la FCM Bacau din anii 90. Decesul s-a petrecut in Anglia, unde fostul fotbalist se afla la munca. Dumnezeu sa-l Ierte!", este mesajul postat de Daniel Nazare.

Sorin Condurache si-a inceput cariera de fotbalist la clubul FCM Bacau, pentru care a jucat nu mai putin de 250 de meciuri in Liga I, precum si doua meciuri in Cupa Cupelor UEFA, noteaza Libertatea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

A participat si la lotul national de juniori UEFA in perioada 1983-1987 si a jucat o finala de Cupǎ a Romaniei impotriva celor de la Universitatea Craiova.

De asemenea, golul inscris de catre Sorin Condurache impotriva celor de la Dinamo i-a facut pe ”caini” sa piarda titlul in 1992, acesta revenind echipei Steaua.

Ca antrenor a activat la echipa FCM Bacau, unde a lucrat alǎturi de Gheorghe Poenaru, Mircea Rednic, Dumitru Dumitriu si Ilie Dumitrescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI