Preotul Adrian Pop a fost unul dintre cei mai longevivi duhovnici din municipiul Satu Mare. Anunțul legat de moartea sa a fost făcut de Protopopiatul greco-catolic Satu Mare pe rețelele de socializare.

Citește și: Copilul unor miliardari a fost găsit mort într-un hotel de lux

Era unul dintre cei mai longevivi duhovnici din municipiul Satu Mare, acolo unde a slujit peste 20 de ani.

Acesta a decedat marți, din cauza unor probleme grave de sănătate. 

Doliu în Biserica Ortodoxă Română

A trecut la Domnul pr. Adrian POP. În cursul dimineţii de marți, 24 ianuarie 2023, la vârsta de 63 de ani, s-a mutat la Domnul întru cele veşnice părintele Adrian POP, parohul Parohiei Greco-Catoplice din Noroieni. Decesul a survenit în urma unor grave probleme de sănătate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Amin! ”, este mesajul publicat de Protopopiatul greco-catolic Satu Mare.

Slujba de înmormântare va avea loc joi, 26 ianuarie, de la ora 12:00, la biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Satu Mare. 

Preot filmat când sfinţeşte o mașină de lux şi dă cu mir pe motorul acesteia

Un preot a fost filmat în timp ce sfințea o mașină și dădea motorul acesteia cu mir.

Filmulețul a devenit viral pe TikTok, mai ales că ritualul a fost realizat cu o pensulă îmbibată în mir.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Moartea bizară a unui tânăr actor

Pentru a-și proteja bolidul de lux, un bărbat a apelat la un preot pentru a-și sfinți Porsche-ul de zeci de mii de euro. 

Proprietarul bolidului de zeci de mii de euro şi-a dorit ca noua sa achiziţie să fie sfinţită şi binecuvântată de un preot.

Astfel, preotul chemat să sfinţească bolidul de lux a realizat ritualul într-un mod care a stârnit un val de reacţii pe reţelele sociale.

A introdus o pensulă în mir și a început astfel să deseneze mai multe cruci pe motorul maşinii, întregul moment fiind filmat de proprietar.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si