Radu Mazare, fostul primar al Constantei, se afla sub control judiciar, fiind cercetat in mai multe dosare, dar a decis sa plece in Madagascar, la finalul anului 2017.  ”Astazi, 30 ianuarie a.c., in jurul orei 12.00, politistii din cadrul Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta s-au sesizat cu privire la faptul ca un barbat aflat in control judiciar, in baza unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, nu s-a prezentat pentru a semna in graficul de prezenta”, a anuntat Politia.

S-a speculat ca Mazare intentioneaza sa ceara azil politic in Madagascar, tara in care detine un complex turistic, situat intr-un golf, format din 19 bungalow-uri. Acolo, turistii beneficiaza de lectii de surf, dar si de diverse excursii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Marea problema pare a fi invazia lemurienilor, maimute originare chiar din Madagascar. Acestia au ajuns pana la domeniul lui Mazare si s-au refugiat in bungalow-uri, ocupand chiar unele paturi care nu sunt ocupate de turisti, dupa cum se poate vedea in niste fotografii de pe site-ul complexului turistic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si