Dominic Fritz a mers la vot și a făcut un gest pe care îl consideră o valoare de bază a civilizației. Imaginile cu primarul municipiului Timișoara împărțind cafele au ajuns virale. Iată ce a declarat Dominic Fritz după ce a ieșit din secția de votare.

Citește și: "Ieşiţi la vot, oameni buni". Piedone cheamă românii la urne! Primele declarații ale candidatului la primăria Capitalei: "Am eu informaţii sigure"

Dominic Fritz: "Votul de azi din Timișoara și din toată țara e poate cel mai important de la Revoluție încoace" 

Dominic Fritz este primarul municipiului Timișoara. Acesta candidează pentru un nou mandat la primăria orașului.

Dominic Fritz și-a exercitat dreptul la vot și a declarat că în acest moment, în România, au loc cele mai importante alegeri de la Revoluție.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Vârsta e doar un număr! Un candidat la alegerile locale din comuna Dumești, județul Vaslui, are 100 de ani

"Am votat cu încredere în timișoreni, în dorința timișorenilor de a păstra spiritul timișorean și în capacitatea timișorenilor de a apăra democrația. Votul de azi din Timișoara și din toată țara e poate cel mai important de la Revoluție încoace, azi românii nu doar își exprimă o opțiune politică, ci și sprijinul pentru democrație și drumul european.

Mă bucur că se pare că prezența la vot la ora asta e chiar un pic mai mare decât acum 4 ani, mulțumesc celor care merg la vot și celor care sunt în secții de la 6 dimineața, delegații tuturor partidelor, pentru a ne asigura că e un vot corect", a declarat Dominic Fritz.

Întrebat despre imaginile în care împarte cafea în secția de votare, primarul Timișoarei a răspuns: "La USR avem un obicei foarte bun, voi aduce reprezentanților noștri din secții și mâncare.

Și, pentru că nu sunt un bou, am oferit cafea nu doar reprezentantului meu, ci și la ceilalți reprezentanți, nu am împărțit la votanți. Sunt niște valori de bază ale civilizației. Sunt candidat și am voie să intru în secție".

În anul 2019, Dominic Fritz a câștigat alegerile locale din partea USR. La alegerile din 2024, Dominic Fritz candidează din partea partidului Alianța Timișoara Unită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si