Close sidebar
Close sidebar

Donald Trump, anunț de ultimă oră: Cine va coordona lupta împotriva coronavirusului?

Preşedintele american Donald Trump l-a desemnat pe vice-premierul Mike Pence să coordoneze lupta contra coronavirusului în Statele Unite, anunţă AFP.

A.M.S.,

Mike Pence - Donald Trump - coronavirus

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    "Îl numesc pe Mike Pence responsabil" a fost răspunsul american în faţa epidemiei, a spus Trump, adăugând că Pence va lucra cu "profesionişti şi medici" în legătură cu acest subiect.

    Trump a declarat că este pregătit să aloce un pachet "adecvat" în lupta contra epidemiei. Casa Albă a solicitat Congresului o finanţare de 2,5 miliarde de dolari, îns democraţii estimează că ar fi nevoie de o sumă mai mare.

    Citeste si: Un medic de renune din România, anunț de ultimă oră: Cum se distruge coronavirusul?

    Mike Pence- Donald Trump- coronavirus

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

    Riscul propagării coronavirusului în SUA ar putea "evolua rapid", a avertizat miercuri ministrul american al Sănătăţii, imediat după ce Donald Trump a spus că este un risc "foarte scăzut", scrie news.ro.

    Citeste si: S-a aflat cine este bărbatul din Gorj diagnosticat cu coronavirus!

    "Gradul de risc ar putea evolua rapid şi ne putem aştepta să vedem mai multe cazuri în Statele Unite", a declarat Alex Azar în timpul unei conferinţe de presă la Casa Albă, alături de preşedintele american.

    Mike Pence- Donald Trump- coronavirus

    Citeste si: Pacienții chinezi externați după ce s-au vindecat de coronavirus au fost testați pozitiv din nou

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI