Potrivit cotidianului de afaceri, Trump ar fi discutat despre acest lucru cu mai mulţi asistenţi şi membri ai anturajului său, săptămâna trecută.

Miliardarul newyorkez ar fi spus că vrea ca numele acestui partid să fie ”Patriot Party” (”Partidul Patriot”).

Donald Trump a întreţinut relaţii tensionate, în ultimele zile, cu mai mulţi lideri, între care liderul majorităţii în Senat Mitch McConnell.

McConnell a apreciat marţi că Donald Trump merită să fie acuzat că a provocat revolta sângeroasă de la 6 ianuarie la Capitoliu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sondaje arată că Donad Trump se bucură în continuare de o susţinere solidă în rândul alegătorilor din baza Grand Old Party (GOP).

Casa Albă refuză să comenteze aceste dezvăluiri

Un asemena demers de înfiinţare a unui partid necesită o investiţie importantă în timp şi de resurse.

Încercări anterioare de înfiinţare a unui partid politic nu s-au fructificat printr-un rol major în alegerile naţionale, dominate de democraţi şi republicani.

Preşedintele american Donald Trump i-a graţiat, cu câteva ore înainte de a-şi încheia mandatul, pe fostul său consilier Steve Bannon, acuzat de fraudă, şi pe rapperii Lil Wayne şi Kodak Black, între alţii.

Steve Bannon, fostul consilier al președintelui american Donald Trump, fusese arestat în luna august 2020, sub acuzaţia de fraudă, la New York, în urma campaniei de strângere de fonduri pe care a organizat-o împreună cu alte trei persoane, în scopul construirii zidului la graniţa Statelor Unite cu Mexicul.

Citeste si: Joe Biden, învestit oficial ca președinte al SUA

Grațieri pe bandă rulantă de la Casa Albă

Într-un ultim act de clemenţă, Trump a graţiat peste 70 de persoane, între care şi Kwame Kilpatrick, fost primar al oraşului Detroit, potrivit News.ro.

Rapperii Lil Wayne şi Kodak Black au fost puşi sub acuzare pentru infracţiuni cu arme de foc, în timp ce Kilpatrick executa o pedeapsă de 28 de ani de închisoare pentru corupţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si