Close sidebar
Close sidebar

Dorian Popa, accident de mașină

Dorian Popa a fost implicat într-un accident de mașină aseară în centrul Capitalei.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Da, am avut un accident. S-ar putea ca eu să fiu de vină. Am plecat de la semafor pe verde, dar cei din fața mea n-au plecat și n-am mai putut frâna. Pe jos e un fel de mâzgă și alunecă destul de tare. Mașina mea nu a frânat”, a declarat Dorian Popa pentru Libertatea.

Artistul a răsuflat ușurat că nu au existat victime. Dorian Popa a mers apoi la Brigada Rutieră din București pentru a face declarații.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

”Bă cred că eu sunt singurul din lume care a putut să supere atâția oameni într-o secundă, motiv pentru care îmi cer scuze oficial de la toată lumea. Asta este, carambolul a fost mai carambol decât ne așteptam, dar ne punem cenușă în cap și ne asumăm”, a declarat Dorian Popa, pe contul său de Instagram.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI