Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Dorian Popa, recuperare medicală ca la carte

A trecut prin clipe de coșmar, dar acum se recuperează. După o căzătură pe gheață, Dorian Popa s-a ales cu leziuni grave la genunchi și o operație care i-a dat multe bătăi de cap. Acum, la mai bine de o lună de la intervenție, Dorian a ajuns din nou în cabinetul medicului, pentru un nou plan de tratament.

Redactia Stirile Kanal D,

Dorian Popa, recuperare medicală ca la carte

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O operație dificilă și o recuperare care l-a solicitat atât psihic, cât și fizic. Săptămânile care s-au scurs nu au fost deloc ușoare pentru artistul Dorian Popa. O clipă de neatenție pe gheață a fost suficientă să-l trimită direct pe masa de operație.

Dr. Ion Bigdan Codorean, medic: ”Dorian a avut o ruptură de ligament încrucișat anterior, ruptură de ligament colateral intern, ruptură de menisc intern, ruptură de meninsc extern.”

A trecut o lună de când Dorian își cântă amarul în scaunul cu rotile. Acum, energicul vlogger a fost din nou în cabinetul specialistului care l-a operat, dar de această dată, pentru vești bune. O scurtă evaluare a mobilității a fost suficientă pentru ca ochiul specialistului să-și dea seama că recuperarea decurge ca la carte.

Genunchiul lui Dorian este refăcut în proporție de 80%, iar următoarea perioadă îi va aduce însănătoșirea aproape completă.

”Este unul dintre ortopezii care îți redau toate funcțiile membrului accidentat”

Dorian Popa: ”Domnul doctor este unul dintre ortopezii care îți redau toate funcțiile membrului tău accidentat, în cazul meu, piciorul.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pentru Dorian, perioada de recuperare a fost dificilă. Artistul a făcut exerciții dure alături de cei mai buni kinetoterapeuți din țară, iar rezultatele muncii lor au grăbit perioada de recuperare. Dar ca să se refacă integral, nu trebuie să se abată de la planul de tratament.

Dr. Ion Bigdan Codorean, medic: ”Până la 5 săptămâni nu are voie să se sprijine pe picior din cauza leziunii de cartilaj, să depășească 90 de grade de flexie, iar de săptămna viitoare deja recuperarea o să meargă cu viteză.”

Kinetoterapia pe care o face acum Dorian va fi dublată, imediat după sărbători, de o terapie ortopedică ce presupune infiltrații cu plasmă și injecții cu acid hialuronic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI