Close sidebar
Close sidebar

Dorinta sa de majorat i-a adus sfarsitul! Octavian a fost gasit fara suflare in a doua zi de Pasti

Tanarul de 18 ani, care a murit in Muntii Fagaras, si-a dorit sa cucereasca Varful Moldoveanu pe timp de iarna in locul petrecerii de majorat. Promisiunea a facut-o anul trecut, in luna decembrie, iar in expeditia in care si-a gasit sfarsitul in urma cu cateva zile era cu tatal sau si cu un prieten.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Octavian Andries este unul dintre cei trei turisti din Iasi, care au disparut in muntii Fagaras, in urma cu mai multe zile. El este fiul unei profesoare din Iasi si se afla pe munte cu tatal sau si un prieten.

in luna decembrie a anului trecut a preferat sa mearga in Muntii Fagaras, in locul unei petreceri de majorat, iar atunci a promis ca va reveni "sa cucereasca" Varful Moldoveanu, relateaza Mediafax.

Desi am plecat cu gandul de a urca pe Moldoveanu in locul unei petreceri de majorat, vremea s-a dovedit a fi foarte capricioasa, avand parte de ploaie, lapovita, ninsoare si viscol din belsug. (…) Oricum, am incercat sa razbim prin toata zapada si prin ceata, in a doua zi insa ne-am oprit mai sus de Cabana Turnuri, la asa zisul Zid al Mortii, aproximativ 1900 de metri, unde am fost fortati sa punem cortul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

De dimineata am mai incercat inca o datã sa urcam insa viscolul ne-a spulberat orice sperante, asa ca am decis sa ne intoarcem, neavand rost sa riscam. Cam astea ar fi, chiar daca nu am reusit sa-mi ating obiectivul a fost o tura «challenging» din care am avut foarte multe de invatat si mi-am promis ca o sa cuceresc Varful Moldoveanu pe timp de iarna cat de curand posibil”, scria Octavian in luna decembrie.

Octavian s-a intors in 30 martie pentru a-si tine promisiunea, insa a murit pe munte, alaturi de tatal sau si de un prieten al acestuia.

Mai multe detalii AICI. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI