Dora are 15 ani și visează să ajungă pe marile scene ale lumii. Încă de mică a fost pasionată de muzică și își dorește să învețe de la cei mai buni. Adolescenta a ajuns deja la performanță vocală care îi permite să înregistreze o piesă. Iar Doru Todoruț, unul dintre profesorii ei, o ajută cu tot ceea ce are nevoie pentru a-și îndeplini visul.

Citește și: VIDEO- Inna lansează piesa ”Crystall Nail”, o melodie plină de culoare

Doru Todoruț, profesor pentru cei care visează să facă performanță în muzică

Dora: ”Totul este așa într-o manieră amuzantă și educativă. Eu fac cu Doru de doi ani, să zicem, aproape trei ani. Avem așa: pian, teorie muzicală, canto, producție muzicală.”

Doru Tudoruț, artist: ”Copiii învață în studio aici, de la cunoștințe de bază, de teorie, de note, învață și să citească o partitură ușoară, nu foarte complexă, să lucreze în proiecte midii, în proiecte audio, să orchestreze cât de cât.”

Cu o experiență uriașă în industria muzicală, Doru își amintește bine că începuturile sale nu au fost chiar ușoare. Tocmai din acest motiv a ajuns să creeze diverse ateliere specifice, unde fiecare copil își poate exersa și perfecționa talentul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Doru Tudoruț, artist: ”Eu am fost autodidact la cariera mea, am început singur în plan vocal și mi-a fost greu, poate dacă aș fi avut o școală de unde să învăț și să studiez, cu siguranță era mai ușor, dar așa am zis să ofer o mână de ajutor celor care vor.”

De la exerciții de respirație și până la tehnici vocale ample, copiii care calcă pragul atelierelor au ocazia să se perfecționeze și chiar să participe la concursuri.

Cursurile interactive de la atelierele de creație oferă celor mici șansă să se afirme pe plan muzical. Doru intenționează să facă performanță cu ei, tocmai din acest motiv, lucrează cu grupe reduse numeric, pentru a putea acorda fiecărui copil atenția pe care o merită.

Doru Tudoruț, artist: ”Aici intră clienții care sunt pregătiți să tragă voci și cursanții mai mari care studiază cu mine producție muzicală.”

10 cursanți se bucură, acum, de cunoștințele pe care artistul și echipa lui de antrenori le pun la bătaie. Cursurile pe care le urmează cei mici durează un an, iar la finalul acestora ei trebuie să promoveze un examen, pentru a-și demonstra cunoștințele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si