Ca de fiecare dată, dorințele se îndeplinesc la  “Roata Norocului”, iar cuplul Doru Todorut, celebru muzician român, și Amalia, iubita acestuia, au reușit să le ofere bucurii uriașe membrilor familiei în beneficiul căreia au învârtit Roata Norocului.

“Să-i luăm <vitrina> (cu produse – n.r.) doamnei Luminița!”,  a spus plin de entuziasm Doru Todorut, la Roata Norocului.  

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Omar Arnout au câștigat mașina, aseară, la “Roata Norocului”!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu peste 10.000 de puncte câștigate, Doru și Amalia au câștigat pentru o familie nevoiașă o serie de produse electronice și electrocasnice, de la televizor, aragaz, frigider şi până la laptop-uri.

“Amalia, Doru, felicitări! Copiii sunt fericiți!”,  a spus Bursucu, amfitrionul show-ului, impresionat de bucuria imensă pe care și-au manifestat-o membrii familiei aflate în dificultate, la câștigarea primiilor puse în joc la Roata Norocului.

Citește și: Roata Norocului de la ora 20

Povestea de viață a familiei pentru care Doru și Amalia au câștigat aseară foarte multe premii la “Roata Norocului” i-a impresionat pe cei doi artiști.

Luminița Boceanu este o mama, în vârstă de 55 de ani, care își crește cu greu fiica grav bolnavă și cei trei nepoți. Tatăl copiilor, care lucrează în construcții, este singurul cu un venit stabil lunar, iar bunica lucrează cu ziua ca menajeră pentru a-și ajuta fiica și  cei trei nepoți.

Nu ratați “Roata Norocului”, emisiunea concurs prezentată de Ana-Maria Barnoschi și Bursucu, difuzată duminică, de la ora 20:00, numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si