Close sidebar
Close sidebar

Doru Todoruț și Amalia au învârtit “Roata Norocului” pentru a face aduce bucurie în sufletul unei familii greu încercate

Bucurie fără margini aseară, în platoul emisiunii “Roata Norocului”, de la Kanal D, când Doru Todoruț și Amalia, iubita artistului, au câștigat o serie de produse electronice și electrocasnice, pentru o familie aflată în dificultate.

Diana Bostan,

Doru Todoruț și Amalia


DISTRIBUIE
acest articol

Ca de fiecare dată, dorințele se îndeplinesc la  “Roata Norocului”, iar cuplul Doru Todorut, celebru muzician român, și Amalia, iubita acestuia, au reușit să le ofere bucurii uriașe membrilor familiei în beneficiul căreia au învârtit Roata Norocului.

“Să-i luăm <vitrina> (cu produse – n.r.) doamnei Luminița!”,  a spus plin de entuziasm Doru Todorut, la Roata Norocului.  

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Omar Arnout au câștigat mașina, aseară, la “Roata Norocului”!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Cu peste 10.000 de puncte câștigate, Doru și Amalia au câștigat pentru o familie nevoiașă o serie de produse electronice și electrocasnice, de la televizor, aragaz, frigider şi până la laptop-uri.

“Amalia, Doru, felicitări! Copiii sunt fericiți!”,  a spus Bursucu, amfitrionul show-ului, impresionat de bucuria imensă pe care și-au manifestat-o membrii familiei aflate în dificultate, la câștigarea primiilor puse în joc la Roata Norocului.

Citește și: Roata Norocului de la ora 20

Povestea de viață a familiei pentru care Doru și Amalia au câștigat aseară foarte multe premii la “Roata Norocului” i-a impresionat pe cei doi artiști. Luminița Boceanu este o mama, în vârstă de 55 de ani, care își crește cu greu fiica grav bolnavă și cei trei nepoți. Tatăl copiilor, care lucrează în construcții, este singurul cu un venit stabil lunar, iar bunica lucrează cu ziua ca menajeră pentru a-și ajuta fiica și  cei trei nepoți.

Nu ratați “Roata Norocului”, emisiunea concurs prezentată de Ana-Maria Barnoschi și Bursucu, difuzată duminică, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI