Close sidebar
Close sidebar

Dorul si singuratatea l-au impins sa-si ia viata! Gestul femeii si al celor trei copii l-au daramat pe un barbat din Dambovita

Sfarsit tragic pentru un barbat de 45 de ani din Dambovita! Dorul de familie si singuratatea l-au impins la un gest extrem.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul a decis sa-si puna capat zilelor. El a fost gasit de vecini decedat in casa, dupa ce sotia si cei doi copii l-au parasit.

La inceputul acestui an, din cauza certurilor tot mai dese, sotia si cei trei copii, doua fete si un baiat, au decis sa plece de acasa.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Rudele povestesc ca barbatul a suferit ingrozitor cand s-a vazut cu casa goala si parasit de cei dragi. In ziua in care si-a pus capat zilelor, barbatul s-ar fi intalnit cu sotia sa.

“S-a intalnit cu sotia si a zis ca nu se mai impaca.

A divortat. S-au intalnit si sambata si luni, a zis ca nu se mai impaca.”, a declarat fratele barbatului.

Barbatul nu a lasat niciun bilet de adio, insa aporpiatii stiu care a fost motivul sinuciderii. Ce nu inteleg ei este de ce nu a cerut ajutorul unui specialist pentru a depasi aceasta suferinta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI