Procurorii care au preluat cazul Iuliei Bogdan din Timișoara au făcut anunțul. Autoritățile au schimbat încadrarea în dosarul mamei din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Mai exact, Procurorii Pachetului din Timiș, cei care au preluat cazul înfiorător, au hotărât să schimbe încadrarea morții celor doi copii de la omor din culpă la omor.

Iulia a sărit în gol alături de băiețelul de doi ani și fetița de șase ani.

Citește si: Scrisoarea neașteptată lăsată de fostul iubit al Iuliei din Timișoara: „Să plângeți împreună cu mine”

După ce cadrele medicale au confirmat decesul mamei, din Timișoara, oamenii legii au deschis un dosar penal. Ei vor stabili condițiile în care s-a produs tragedia.

Noi detalii în cazul tragediei de la Timișoara

Potrivit procedurilor, polițiștii din Timișoara care au deschis ancheta în cazul mamei de la Timișoara au făcut-o sub acuzația de omor din culpă. La două zile distanță de la tragedie, dosarul a fost preluat ulterior de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timiș. Cei din urmă au stabilit o schimbare a încadrării în cazul celor doi copii, potrivit Observator.

Citește si: Alex o bănuia pe tânăra mamă din Timișoara de infidelitate. De ce s-au despărțit cei doi, de fapt

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Procurorii au decis să schimbe clasificarea infracțiunii de la omor din culpă la omor în cazul fetiței și băiețelului cu care mama lor s-a aruncat în gol, de pe un bloc din Timișoara. Cât despre femeia de 32 de ani, pe nume Iulia, are loc în continuare o anchetă pentru omor din culpă.

dosar-iulia-din-timisoara-sinucidere

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânăra mamă?!

[Sursa foto: Facebook]

Alex Billi, tatăl fetiței, a fost și el audiat după ce a venit din Austria.

Conform audierilor făcute de procurori, acestea au indicat că Iulia, mama din Timișoara, și tatăl copiilor ei ar fi trebuit să se căsătorească pe data de 28 aprilie. Cei doi divorțaseră în urmă cu doi ani. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu și-a făcut apariția la starea civilă.

Trupurile victimelor au fost ridicate de la locul tragediei și transportate la IML. Rezultatele necropsiei au fost oferite publicității în cursul zilei de miercuri. Specialiștii au stabilit atunci că decesele celor trei au avut loc în condiții violente.

Citește si: Iulia și copiii săi au fost puși în același sicriu. Ce decizie a luat Alex- tatăl micuților

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Rudele și apropiații tinerei au vorbit despre problemele emoționale ale Iuliei. Conform spuselor apropiaților ei, aceștia cred că tânăra de 32 de ani suferea de depresie.

Se pare că șatena a apelat la psihoterapie, iar apropiații Iuliei ar fi considerat că starea tinerei s-ar fi îmbunătățit.

Iulia și cei doi copii au fost înmormântați pe 6 mai 2022, în același sicriu.

Citește si: Fostul soț și fostul iubit al Iuliei, mama din Timișoara, vor ajunge în fața anchetatorilor! Ce încearcă să afle oamenii legii de la cei doi?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si