Celebrul rapper Nosfe ar fi încetat din viață în urma unui infarct. Soția lui Nosfe a publicat și ea un mesaj de adio pe contul ei de socializare la câteva ore după decesul fulgerător.

Citește si: VIDEO| Tragedie în lumea muzicii! NOSFE de la Șatra Benz a decedat. Artistul avea 37 de ani

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet că al tău…te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…” au

fost cuvintele dureroase publicate de soția artistului.

Cum a murit artistul Nosfe

Soția cântărețului a sunat la 112 după ce Nosfe s-a prăbușit la pământ. Evenimentul nefericit a avut loc la scurt timp după ce a venit de la un concert. Cei doi au fost în București, unde artistul a cântat împreună cu trupa sa, Șatra Benz, după care s-a retras în locuința din Balotești, alături de soție. Ulterior, Nosfe s-a prăbușit la pământ.

Cauza exactă a morții nu a fost încă dată publicității.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: What’s UP x Șatra B.E.N.Z. lansează o nouă piesa cu videoclip filmat in Dubai, #Treaba Mea

Poliția Română a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pentru a stabili cu exactitate cum a murit artistul.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

Anunțul Poliției Române

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, au transmis, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Ilfov.

Citește si: A murit NOSFE

Citește si: Cum a murit rapperul Nosfezilla. Ce au constat medicii legiști în cazul decesului artistului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si